Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ομελέτα στο ταψί


4 αυγά
6 πατάτες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε μεγάλους κύβους
κολοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια
1/4 φέτα σε κύβους
λάδι
αλάτι & πιπέρι

Κόβω της πατάτες σε φέτες ή σε μπαστουνάκια και τις τηγανίζω, αφού είναι έτοιμες τις στρώνω σε ένα μικρό ταψάκι. Σε ένα τηγάνι ρίχνω λίγο λάδι και τσιγαρίζω τα κολοκυθάκια, και τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Περιχύνω τα τσιγαρισμένα υλικά πάνω στις πατάτες, ρίχνω από πάνω την ντομάτα και τα κυβάκια φέτας και ανακατεύω. Τέλος χτυπάω τα αυγά και περιχύνω πάνω στα άλλα υλικά. Ψήνω στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.
συνταγή αυτή είναι super για εκείνους που δεν μπορούν να αναποδογυρίσουν την κλασσική ομελέτα.
!Μπορείτε να παίξετε με τις γεύσεις βάζοντας ό,τι εποχιακό λαχανικό βρείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: