Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Γκουακαμόλε


1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πράσινες καυτερές πιπεριές, ψιλοκομμένες χωρίς τα σπόρια
3 κουτ. σούπας κόλιανδρο
3 μεγάλα ώριμα αβοκάντο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
αλάτι

Στο μπλέντερ ανακατεύω το κρεμμύδι, την πιπεριά και τον κόλιανδρο. Κόβω τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρώ το κουκούτσι τους, μετά με ένα κουτάλι αφαιρώ την σάρκα (πετάω την φλούδα), λιώνω με ένα πιρούνι τα αβοκάντο και τα προσθέτω στο μπλέντερ, προσθέτω και την ντομάτα και το αλάτι και αφού γίνουν χυλός όλα μαζί σερβίρω. Καλό είναι να σταθεί στο ψυγείο για κάποιες ώρες, για να δέσουν οι γεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: