Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Spaghetti a la creme

1 πακέτο spaggetti
2 κρέμες γάλακτος
μανιτάρια κονσέρβα
2 κουτ. philadelphia
1/2 κούπα gouda
αλάτι & φρέσκο πιπέρι
τριμμένη παρμεζάνα
2 κουτ. βούτυρο

Σε ένα τηγάνι λιώνω το βούτυρο και σοτάρω τα μανιτάρια, προσθέτω το πιπέρι και το philadelphia μέχρι να λιώσει ρίχνω τις κρέμες γάλακτος και μόλις πάρουν μία βράση προσθέτω το αλάτι και το gouda ανακατεύω μέχρι να λιώσει κλείνω το μάτι και το αφήνω επάνω. Έχω ήδη βράσει τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό τα σουρώνω και τα τσιγαρίζω με μία κουταλιά βούτυρο. Σερβίρω πρώτα τα μακαρόνια και περιχύνω με τη σάλτσα και την παρμεζάνα προσθέτω αν θέλω κι' άλλο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: