Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Γαριδομακαρονάδα super hot!

1/2 kg γαρίδες προβρασμένες (μεσαίου μεγέθους με την ουρά τους)
6 σκελίδες σκόρδο
4 κουτ. ελαιόλαδο
3 κούπες φρέσκο ντοματοχυμό
1 κουτ. μπούκοβο
αλάτι & πιπέρι
1 φλ. φρεσκοκομμένος μαϊντανός
1 πακέτο spaghetti

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζω το ψιλοκομμένο σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέτω τις γαρίδες ίσα ίσα να πάρουν την γεύση του σκόρδου και περιχύνω με την ντομάτα και τα μπαχαρικά, ρίχνω μισό ποτήρι νερό και τα αφήνω να βράσουν μόλις πιουν τα υγρά τους δοκιμάζω, αν είναι έτοιμα ρίχνω το αλάτι και κατεβάζω από τη φωτιά (διαφορετικά προσθέτω λίγο ακόμα νερό), στο μεταξύ έχω βράσει τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, τα έχω στραγγίξει και ζεματίσει σε 3 κουτ. καυτό λάδι. Ανακατεύω στην κατσαρόλα τη σάλτσα με τα μακαρόνια, σερβίρω και πασπαλίζω με τον μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: