Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

"Πειραγμένος" Καγιανάς

Εύκολο και πολύ γρήγορο φαγητό.
Υλικά (για 2 άτομα):

3 πιπεριές κέρατα
3 πιπεριές φλωρίνης
2-3 ώριμες ντομάτες
4 μεγάλα αυγά
ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι
μισό κουταλάκι δυόσμος ξερός (προεραιτικά)


Κόβω τις πιπεριές σε φέτες και τις τσιγαρίζω στο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι για να μαλακώσουν, τρίβω τις ντομάτες και τις προσθέτω στο τηγάνι αλατοπιπερώνω μόλις πιεί τα υγρά του, χτυπάω τα αυγά σε ένα πιάτο και αλατοπιπερώνω (σαν ομελέτα) και τα προσθέτω στο τηγάνι, ανακατεύω συνεχώς ώστε να στεγνώσουν τα αυγά χωρίς όμως να καούν στο τέλος ρίχνω τον δυόσμο και ανακατεύω.
!tip: Ο δυόσμος απορροφά όλη τη μυρωδιά του αυγού και δροσίζει το πιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: