Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Πατζαροσαλάτα

8-9 βολβοί πατζαριών
1 γιαουρτάκι total (the best)
1 μικρή μαγιονέζα
αλάτι
1 κουτ. ξίδι
καρύδια (αν θέλω)

Βράζω τους βολβούς αφού τους πλύνω (δεν τους καθαρίζω), αφου βράζουν τους στραγγίζω και τους πλένω με κρύο νερό η φλούδα βγαίνει πολύ εύκολα και με το χέρι, τους κόβω σε χοντρά κυβάκια. Σε ένα μεγάλο μπόλ ρίχνω τους κύβους, όλη τη μαγιονέζα και τα 2/3 από το γιαούρτι, το ξίδι και το αλάτι και ανακατεύω αν θέλω βάζω και καρύδια. Και έτοιμη.
!!Η δόση είναι υπέρ αρκετή και 5 άτομα

Δεν υπάρχουν σχόλια: