Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Ντιπ με γιαούρτι και ροκφόρ

1 γιαουρτάκι στραγγιστό (πχ. total)
1 σφηνάκι κρέμα γάλακτος
80 γρ. ροκφόρ
2 κουτ. ελαιόλαδο
1 κουτ. ξίδι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
αλάτι & πιπέρι

Λιώνω με ένα πιρούνι το ροκφόρ, χτυπάω στο multi το τυρί με το γιαούρτι, προσθέτω το λάδι, το ξίδι , το σκόρδο και το αλατοπίπερο και ανακατεύω. Έτοιμο!
!Ιδανικό για πράσινες σαλάτες, ή κράκερς

Δεν υπάρχουν σχόλια: