Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Πίτσα με κρεμμύδια και φρέσκια ντομάτα

Τη συνταγή για τη βάση θα τη βρείτε σε άλλη ανάρτηση στην Ετικέτα Pizza

2 ντομάτες σε ροδέλες
1 κρεμμύδι σε ροδέλες
ντοματοχυμό
μοτσαρέλα σε φέτες
1/4 kg Gouda τριμμένο
αλάτι & πιπέρι
1 κουτ. θυμάρι ξερό
1/2 κουτ. του γλυκου ζάχαρη

Στρώνω τη βάση της πίτσας στο αντικολλητικό χαρτί, ανακατεύω σε ένα μπολάκι μισή κούπα ντοματοχυμό αλατοπίπερο, το θυμάρι και τη ζάχαρη. Απλώνω το χυμό με ένα κουτάλι στη βάση, στρώνω τις φέτες μοτσαρέλας και σκορπίζω από πάνω το gouda, στρώνω τις ροδέλες της ντομάτας και τις ροδέλες του κρεμμυδιού. Ψήνω στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

1 σχόλιο:

gdotw είπε...

πραγματικα αυτη η πίτσα ειναι το κατι αλλο εξαιρετικη γευση..!!δοκιμαστε την