Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Συνταγή για Κρέπες

2 αυγά
1φλ. γάλα
1φλ. αλεύρι
βούτυρο
αλάτι

Χτυπάω τα αυγά σαν την ομελέτα, προσθέτω το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και 2 κουταλιές λιωμένο βούτυρο, τα σκεπάζω και τα αφήνω για μισή ώρα. Μετά σε αντικολλητικό μικρό τηγανάκι ρίχνω μία μικρή ποσότητα από το μείγμα ίσα ίσα να καλύψει το τηγάνι. Μόλις ψηθεί η κάτω πλευρά γυρίζω την κρέπα.
!Η γέμιση μπορεί να μπει κατευθείαν ή να τυλιχθεί μέσα στην κρέπα και να μπει στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: