Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ποικιλία Τυριών

Υλικά:

250gr κατσικίσιο τυρί camamber
250gr γραβιέρα
200gr cheddar
10 μοτσαρελάκια
100gr ροκφόρ
10 ντοματίνια
2 αχλάδια κομμένα σε φετάκια
σύκα
σταφύλια
1 αλμυρή μαρμελάδα ή πατέ ελιάς
κριτσίνια
2-3 είδη από ψωμάκια



Κόβω τα τυριά σε τρίγωνα ανάλογα με το είδος, τα απλώνω σε σχήμα βεντάλιας σε μία πιατέλα κατά προτίμηση ξύλινη, στο κέντρο μπορώ να έχω ένα μπολάκι με την αλμυρή μαρμελάδα, τακτοποιώ όπως μπορώ τα φρούτα και τα ντοματίνια και σε ένα διπλανό καλαθάκι βάζω το ψωμί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: