Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Φοντί (Fondue) Σοκολάτας με φρούτα

Υλικά:

300gr κουβερτούρα
1 μικρή κρέμα γάλακτος
1 σφηνάκι λικέρ της προτίμησής σας
ή triple sec
διάφορα φρούτα σε φετάκια:
μπανάνα, φράουλα, ακτινίδιο, ανανάς



Λιώνω τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, προσθέτω την κρέμα γάλακτος και ανακατεύω καλά στο τέλος προσθέτω το λικέρ και έτοιμο, σερβίρω σε σκεύος fondue. Όσο για τα φρούτα τα σερβίρω είτε σε ένα μπολ για να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά πιρουνάκια, είτε τα περνάω σε ξύλινα καλαμάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: