Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα μουστάρδας

Υλικά (για 2 άτομα):

1 κομμάτι μαλακό χοιρινό
π.χ. ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά φετάκια
1 κρέμα γάλακτος
1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα
1/2 κουταλιά βούτυρο
αλεύρι
αλάτι & πιπέρι
ελαιόλαδο



Αλατοπιπερώνω και αλευρώνω τα φιλετάκια και τα τηγανίζω αφού είναι έτοιμα τα απλώνω σε απορροφητικό χαρτί. Για τη σάλτσα, σε ζεστό τηγάνι προσθέτω το βούτυρο, την κρέμα γάλατος, αλάτι και πιπέρι μόλις η σάλτσα αρχίσει να δένει προσθέτω τη μουστάρδα. Σερβίρω τα φιλετάκια και περιχύνω την σάλτσα αν θέλω από πάνω τρίβω πιπεράκι. Εγώ τα συνοδεύω με ριζάκι με λαχανικά και ταιριάζουν τέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: