Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Κοκκινιστό κουνουπίδι με καρότα και κανέλλα.

Υλικά (για 2 άτομα):

2 μέτρια κουνουπίδια
2 μέτρια καρότα
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 μέτριες ντομάτες (ώριμες)
ελαιόλαδο
αλάτι & πιπέρι
κανέλα σε σκόνη


Πλένω το κουνουπίδι και το χωρίζω σε μπουκετάκια το αφήνω να στραγγίξει, ψιλοκόβω το κρεμμύδι και τα καρότα και τα τσιγαρίζω μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι, προσθέτω το κουνουπίδι αφήνω λίγο και προσθέτω το χυμό από τις ώριμες ντομάτες, αλατοπιπερώνω προσθέτω την κανέλα και νεράκι μέχρι να σκεπαστούν τα κουνουπιδάκια, βράζω για περίπου 40 λεπτά.
!tip- Κάποιοι βάζουν και σέλινο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: